Prăjitură foarte gustoasă cu nucă de cocos! Reţeta de post a unei maici! Te lingi pe degete.. Nuca de cocos refacere structurile nervoase!

Prăjitură cu nucă de cocos

Ingrediente: 150 g fulgi de cocos, 2 căni de făină, 1 cană de zahăr, 1 cană de apă minerală, 1 cană de lapte de cocos, 150 ml ulei, 2 linguri de cacao, 2 lingurițe praf de copt, 3 plicuri de zahăr vanilat, coajă rasă de lămâie, un praf de sare.

Mod de preparare: Într-un castron se pune nuca de cocos, făina, zahărul, uleiul, sarea, zahărul vanilat, coaja de lămâie, praful de copt, laptele de cocos, apa minerală.

Se amestecă toate la un loc, apoi compoziția rezultată se împarte în două părți iar jumătate se amestecă cu cele 2 linguri de cacao.

Într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se pune compoziția neagră, apoi cea albă și se dă la cuptor cca 30 de minute. După ce se răcește, se taie cuburi și se pudrează cu zahăr.

Shake cu lapte de cocos și banană

Ingrediente: 1 banană, 1 pahar lapte de cocos, 1 lingură cacao, 1 lingură semințe de chia.

Mod de preparare: Se amestecă toate ingredientele la blender, apoi la final se adaugă semințele de chia și se servește imediat. Poate substitui o gustare sau micul dejun.
Monahia Ecaterina Vicleanu

Loading...